Botenlift

Over de jaren heen heeft Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. veel expertise opgebouwd in het vervaardigen en onderhouden van botenliften voor diverse jachthavens in Nederland.

Ad. A. Klein Tansporttechniek BV heeft complete botenliften ontworpen, gebouwd en geplaatst bij vele jachthavens in heel Nederland zodat deze direct gebruikt kunnen worden. Deze botenkranen zijn beschikbaar met een capaciteit van 20 tot 80 ton.

Als importeur van elektrische takels, kettingtakels, staaldraadtakels of de benodigde lieren leveren wij ook alleen de takels aan botenliftbouwers voor specifieke maatwerk botenkranen.  Op deze wijze kan ook de capaciteit van bestaande botenliften worden verhoogd wat noodzakelijk is omdat vele (plezier)vaarttuig jachten of zeilschepen de laatste jaren groter en dus zwaarder worden.

Onze toonaangevende merken zoals Hitachi met een hijscapaciteit tot 40 ton en met SWF Krantechnik zelfs tot 80 ton verzekeren u van een botenlift die jarenlang zijn taak uitvoert in de meest diverse weersomstandigheden zoals regen, zeewind en zout water.

Al onze botenliften zijn uitgevoerd met kabelbesturing of door middel een radiografisch besturingssysteem en een mechanische overlastbeveiliging wat het ongewild kiepen van de boot als deze in de botenlift hangt, vermeden wordt.

Benader een van de specialisten van Ad. A. Klein Transporttechniek indien u verder advies wenst over een botenlift.