Kraankeuring en preventief onderhoud

Ad. A Klein Transporttechniek B.V. zorgt voor maximale veiligheid en minimale stilstand van uw machines door vakkundige kraankeuringen en preventief onderhoud. Een defecte kraan of gebroken hijsmiddel betekent niet alleen ruis in het productieproces, maar kan ook gevaar opleveren voor uw werknemers. Met de zorgplicht die u heeft als werkgever en de steeds strengere eisen van verzekeraars, wilt u onaangename verrassingen voorkomen en niets aan het toeval overlaten. Onze specialisten voeren nauwkeurig periodieke kraankeuringen, preventief onderhoud en benodigde reparaties uit, waardoor u verzekerd bent van veiligheid op de werkvloer. Laat uw hijswerktuigen zoals kranen en overige machines regelmatig keuren en profiteer van onze voordelen:

  • Ruim 100 jaar ervaring in inspecties en kraanreparaties
  • ISO9001 gecertificeerd
  • VCA & EKH gecertificeerde keurmeesters
  • Werklast beproeving op locatie
  • Preventieve én correctieve kraankeuring
  • Ruime voorraad kraan onderdelen voor snelle service
  • Eventuele garantieverlenging
  • Periodieke kraankeuringen voor een vast en scherp tarief

We bieden u complete service en onderhoud aan: montage, inspectie, kraankeuringen, machine onderhoud, storingshulp, kraanreparaties, revisies, kraan onderdelen, aanpassingen op maat en modificaties van kranen en alle soorten hef- en hijsmiddelen.

Openingstijden serviceafdeling

Onze serviceafdeling is telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 17:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 16:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Maak een keuringsafspraak

Neem contact op met onze serviceafdeling en boek direct een keurmeester:

0294 415 155

Onze keurmeesters zijn VCA gecertificeerd en zijn snel ter plaatse bij spoedgevallen en storingen.

Kraankeuring op maat

Preventieve kraaninspectie

In combinatie met de jaarlijkse inspectie van hijsmiddelen, verzorgen we preventief machine onderhoud van hijsmiddelen. We vervangen kraan onderdelen die tegen het einde van hun levensduur aanzitten of op termijn een storing kunnen veroorzaken. Met een mobiele trekbank beproeven we de treklast van uw hijsmiddelen, waardoor u ze dezelfde dag weer kunt gebruiken.

Wilt u meer informatie over preventieve inspectie van hijsmiddelen of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. Onze keurmeesters staan u allen graag te woord.

Correctief hijskraan onderhoud

Is er een kraan, hijsmiddel of onderdeel defect? We repareren uw hijsmiddel zo snel mogelijk en vervangen direct de beschadigde kraan onderdelen. Onze keurmeesters beschikken over een bus met benodigde onderdelen of wij leveren deze vak al de volgende werkdag uit ons centrale magazijn, zodat het onderhoud zoveel mogelijk op locatie kan worden uitgevoerd. Soms kan een storing niet direct worden verholpen. In dat geval ontvangt u zo spoedig mogelijk een reparatievoorstel, zodat uw hijs- en hefmiddelen snel weer voldoen aan de veiligheidseisen.

Is uw kraan, hijsmiddel of een ander kraan onderdeel kapot? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knoppen en maak een afspraak om uw hijsmiddelen snel te laten herstellen.

Vakkundige machine service door onze VCA & EKH gecertificeerde keurmeesters

Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. is in het bezit van het VCA certificaat: Veiligheids Checklist Aannemers. Dit certificaat staat voor veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast zijn we ISO9001 gecertificeerd.

Onze keurmeesters verrichten kraankeuringen uitsluitend conform de richtlijnen van de EKH (Erkende Keurmeesters van Hef en hijsmiddelen). Hierdoor bent u verzekerd van een vakkundige inspectie en eventuele reparatie volgens de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid. We verzorgen het onderhoud en eventuele reparaties van onder andere de volgende kranen en hijsmiddelen:

Om onze kwaliteit te waarborgen, onderhouden we ons kwaliteits- en zorgsysteem door middel van een jaarlijkse hercertificatie. Meer informatie over ons kwaliteitsbeleid vindt u hier.

Waarom zijn kraankeuringen noodzakelijk?

Machines als kranen en andere hijsmiddelen krijgen na verloop van tijd te maken met slijtage en veroudering. Zodra de voorgeschreven levensduur (Safe Working Period) is bereikt, voeren we voor alle hijs- en hefmiddelen een volledige revisie uit. Eventuele defecte of beschadigde kraan onderdelen vervangen we direct, waardoor de levensduur van het product weer van voor af aan begint.

Over Ad. A. Klein Transporttechniek B.V.

Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. zorgt ervoor dat uw hijs- en hefmiddelen optimaal en veilig functioneren volgens de wettelijke normen. Met ons servicepakket nemen we u een hoop werk uit handen en houden we uw kranenpark up-to-date. We hebben meer dan 100 jaar ervaring in elke branche waarin wordt gewerkt met hijs- en hefmiddelen: van theatertechniek tot scheepsbouw en van eenmanszaak tot internationaal concern.

Gebruikt u andere merken dan we leveren? Geen probleem, onze keurmeesters verzorgen kraankeuringen voor ieder merk. Wilt u er zeker van zijn dat uw takels, hefmiddelen en kranenpark voldoen aan alle veiligheidsnormen of is uw kraan of ander hijsmiddel beschadigd? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak. Ook voor aanvullende informatie kunt u uiteraard bij ons terecht.