Inspectie hijsmiddelen

Het is wettelijk verplicht om jaarlijks uw hijsmiddelen te laten inspecteren door een deskundige en het resultaat van deze keuring vast te laten leggen. Dit is belangrijk, omdat u hierdoor weet of de hijs- en hefmiddelen nog veilig gebruikt kunnen worden. Als werkgever moet u er namelijk voor zorgen dat de arbeidsmiddelen veilig zijn voor het doel waarvoor zij bestemd zijn.

Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. biedt u complete service en onderhoud van kranen en hijsmiddelen dat u bij ons of elders gekocht heeft. Onze gecertificeerde monteurs inspecteren én keuren uw hijsmiddelen aan de hand van de veiligheidseisen die zijn opgesteld door de EKH (Erkende Keurmeester van Hef- en hijsmiddelen). Moet een hijsmiddel gerepareerd worden? Ook dit is geen probleem. Neem contact op met onze serviceafdeling en boek direct een servicemonteur:

Inspectie en keuring van hijsmiddelen op locatie

Om ongelukken of ongeplande onderbrekingen in het productieproces te voorkomen, is het belangrijk uw hijsmiddelen te laten inspecteren en keuren. Onze VCA & EKH erkende monteurs komen langs bij u op locatie waar ze de inspectie en keuring met een eigen gecertificeerde trekbank uitvoeren. Bovendien kunnen we dan gelijk de versleten onderdelen voor nieuwe, originele onderdelen vervangen zodat u weer veilig en onverstoord door kunt produceren.

Reparatie

Naast inspectie voeren we preventieve reparaties uit bij u op locatie. Zo waarborgt u te allen tijde de veiligheid op de werkvloer en minimaliseert u storingen, beschadigingen en andere defecten die het bedrijfsproces verstoren en de kans op ongelukken vergroten. Door dit preventieve onderhoud bespaart u uiteindelijk dus veel tijd en geld. Heeft u toch een spoedgeval of storing? Neem dan direct contact met ons op en een monteur is snel ter plaatse.

Service overeenkomst van Ad. A. Klein Transporttechniek BV

Naast het inspecteren, repareren en keuren van uw hijsmiddelen bieden we u complete service en onderhoud in de vorm van een service overeenkomst aan. Als onderdeel hiervan bieden we ook complete revisies aan van uw bovenloopkraan als uw voorgeschreven Safe Working Period gepasseerd is. Onze ervaren monteurs helpen u met de volgende werkzaamheden:

  • Montage
  • Storingshulp
  • Revisies
  • Leveren en monteren van nieuwe onderdelen
  • Aanpassingen op maat
  • Modificaties
  • Complete revisies

Voordelen van het service overeenkomst

Als u kiest voor een service overeenkomst , dan profiteert u van veel voordelen. U weet bijvoorbeeld altijd waar u aan toe bent met betrekking tot de kosten voor een jaarlijkse inspectie, omdat we een meerjarig, aantrekkelijk en vast tarief aanbieden. Zo heeft u een goede voorspelbaarheid in uw bedrijfsvoering. De hijswerktuigen die u bij ons gekocht heeft, hebben bovendien een aanzienlijk langere garantietermijn.

Omdat we tijdens de jaarlijkse inspectie meteen preventief klein onderhoud verrichten, voorkomt u storingen en downtime. En als een storing niet direct verholpen kan worden, bieden we een reparatievoorstel aan. Daarnaast heeft U te allen tijde toegang tot een persoonlijk online portaal waar u zelf uw geïnspecteerde materieel makkelijk en overzichtelijk kunt inzien en heeft u een overzicht van de hef- en hijsmiddelen die in gebruik zijn op uw locatie. Hierbij houden we gelijk bij wanneer een middel geïnspecteerd en gekeurd moet worden. Dat is weer een zorg minder voor u.

Ad. A. Klein Transporttechniek B.V.

Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. heeft al meer dan 100 jaar ervaring in veel verschillende branches. We waarborgen veilig en optimaal werken met hef- en hijsmiddelen. Onze VCA & EKH gecertificeerde monteurs voeren alle inspecties en reparaties uit volgens de juiste veiligheidseisen. We verkopen hef- en hijsmiddelen, bieden een compleet servicepakket aan en beschikken over een ruime voorraad originele onderdelen van verschillende merken. Voor alles gerelateerd aan hef- en hijsmiddelen kunt u dus bij ons terecht!

Vragen over de inspectie van hijsmiddelen

Heeft u nog vragen over de inspectie van uw hijsmiddelen? Of wilt u graag meer informatie over de waarde van een service overeenkomst voor uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar.

Openingstijden serviceafdeling

Onze serviceafdeling is telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 17:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 16:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Maak een keuringsafspraak

Neem contact op met onze serviceafdeling en boek direct een keurmeester:

0294 415 155

Onze keurmeesters zijn VCA gecertificeerd en zijn snel ter plaatse bij spoedgevallen en storingen.