Yoke

“Excellent quality for a reasonable price” is sinds de oprichting van YOKE in 1985 de drijvende filosofie achter het succes van de onderneming. Deze benadering mondt uit in een direct voordeel voor u als klant. Een focus op producten die een extreme en langdurige veiligheid bieden bij het (intensieve) gebruik ervan.

Een wereldwijd actieve producent van een compleet assortiment van aanslagmidden (oogbouten, aanlasogen en hijsogen) en kettingwerk. YOKE is o.a. DHV gecertificeerd en geschikt voor zowel on als offshore gebruik. Als jarenlange partner van YOKE voor de Nederlandse markt heeft Ad. A. Klein Transporttechniek uitgebreide kennis over de toepassingen en levert het vele producten direct uit voorraad.

Deze focus is aantoonbaar aanwezig in de producten door de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de producten en de voortdurende verdere innovatie van de producten en de oplossingen. Alle producten worden geheel in de hoog gerobotiseerde fabriek verwerkt. Vanaf het ruwe staal tot productie van het product dat u vindt in onze productcatalogus.

Via onderstaande link krijgt u een indruk van de fabriek in Taiwan, waar het totale productieproces en de borging van de kwaliteit wordt gerealiseerd.

Kwaliteit van de producten en betrouwbaarheid tijdens het gebruik ervan zijn geborgd door stringente beheersing van het ISO 9001:2015 gecertificeerde productieproces, interne kwaliteitscontrole (o.a. non-destructieve testing in het eigen laboratorium). Productcertificering is onder andere uitgevoerd door SABS, ABS, DHV, API en ZU, zodat de Yoke producten wereldwijd te gebruiken zijn.

Inmiddels is Yoke (Taiwan) uitgegroeid naar een onderneming met meer dan 100 miljoen US (2018) omzet. Yoke heeft ruim 300 eigen medewerkers, meerdere productiefaciliteiten en distributiekanalen op ieder continent. Wereldwijd worden de YOKE producten in een brede waaier van industrieën gebruikt. Van olie- tot gaswinning, transport, constructie, zware industrie en material handling. Enkele gebruikeres zijn ABB, Schlumberger, ZPMC, Mammoet, Honda, Siemens en Thyssen/Krupp.