Onze merken

SWF Krantechnik GmbH

SWF Krantechnik GmbH is sinds haar oprichting in 1921 uitgegroeid tot een van de leidende kraan- en takelproducenten en wereldwijd actief. Op elk moment en in iedere situatie voert SWF Krantechnik GmbH de hoogste standaarden om te zorgen dat er veilig, betrouwbaar en kosteneffectief gehesen wordt: namelijk die van u. Klanten kiezen takels van SWF Krantechnik GmbH omdat deze beter presteren, langer functioneren, meer voordelen bieden en over meer mogelijkheden beschikken dan de gemiddelde takel.

SWF Krantechnik GmbH werkt wereldwijd samen met lokale partners, die staan voor dezelfde betrouwbaarheid en professionaliteit als wij. Op deze wijze verzekeren wij klanten ervan dat uw kranen beter gebouwd, geïnstalleerd en onderhouden worden. Ze zijn exact geconfigureerd voor wat nodig is in uw bedrijfsvoering. In Nederland is Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. al sinds de jaren ’50  de partner van SWF Krantechnik GmbH.

Hitachi

Hitachi is een Japanse multinational met een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van onder andere elektronische systemen, infrastructuur en machinebouw. Hitachi werd in 1910 opgericht door elektrotechnisch ingenieur Namihei Odaira en groeide al snel uit tot lokaal marktleider in elektrische motorsystemen en infrastructuur voor de elektriciteitsindustrie. Vandaag de dag is Hitachi wereldwijd marktleider op het gebied van elektrische kettingtakels en beschikt over een uitgebreide range van elektrische kettingtakels. Sinds 1968 importeert Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. kettingtakels van Hitachi en draagt daarmee bij aan het voorzien van de Nederlandse markt van een kwalitatief hoogwaardig product met veel ‘value for money’.

Liftikus

Een vertrouwd merk voor hef- en hijsmiddelen is Liftikus, actief in Europa sinds eind jaren ’90. Klanten kiezen voor Liftikus  indien men op zoek is naar degelijke, betrouwbare producten die aantrekkelijk zijn geprijsd. Het ruime Liftikus assortiment bestaat o.a. uit wand- en kolomzwenkkranen,  monorail takelbanen, kraansystemen tot 2000 kilo, loopkatten, hand- en rateltakels, hijstraversen, evenaars, weegunits, lastbegrenzers, laadvorken, hijsbanden en rondstroppen, hijsmagneten, platen- en balkenklemmen: al met al met Liftikus heft en hijst u goed.

Sapelem

Al meer dan 50 jaar biedt SAPELEM oplossingen voor handmatige of geautomatiseerde afhandeling. Als een echte partner biedt SAPELEM u een intelligente kracht om de werkomstandigheden van operators te verbeteren en productieomgevingen te optimaliseren. Historisch erkend voor zijn innovaties en de technische aard van zijn producten, onderscheidt SAPELEM zich in Frankrijk en in het buitenland door een sterk netwerk van lokale partners. In Nederland is Ad. A Klein Transporttechniek B.V. dé partner van SAPELEM. Deze partnership gecombineerd met de expertise en beschikbaarheid van SAPELEM R&D-afdeling, projectteams en efficiënte productietools, stellen ons in staat om succesvol te zijn in een veelheid van sectoren: verpakking, automotive, medisch, voeding, kunststoffen, luchtvaart, chemie en logistiek. Ze zijn dit met een veelheid van applicaties: van vacuümgrijpen tot ergonomische toepassingen en hef- of robotapparatuur. SAPELEM beweegt alles: van het eenvoudigste tot het meest complexe.

Yoke

“Excellent quality for a reasonable price” is sinds de oprichting van YOKE in 1985 de drijvende filosofie achter het succes van de onderneming. Deze benadering mondt uit in een direct voordeel voor haar klanten: een focus op producten die een extreme en langdurige veiligheid bieden bij het gebruik ervan.

Een wereldwijd actieve producent van een compleet assortiment van aanslagmidden (oogbouten, aanlasogen en hijsogen) en kettingwerk. YOKE is o.a. DHV gecertificeerd en geschikt voor zowel on als offshore gebruik. Als jarenlange partner van YOKE voor de Nederlandse markt heeft Ad. A. Klein Transporttechniek uitgebreide kennis over de toepassingen en levert het vele producten direct uit voorraad.

Deze focus is aantoonbaar aanwezig in de producten door de kwaliteit en betrouwbaar van de producten en de voortdurende verdere innovatie van de producten en oplossingen. Alle producten worden geheel in de hoog- gerobotiseerde fabriek verwerkt: vanaf het ruwe staal tot productie van het product dat u vindt in de product- catalogus.