Ad. A. Klein Transporttechniek B.V.

Ad. A. Klein Transporttechniek B.V., gevestigd in Weesp, is een van oorsprong familiebedrijf en is al meer dan 100 jaar Nederlands specialist in kranen, takels en alles voor boven en onder de haak. Ons productaanbod is uniek in Nederland en wij zijn importeur van onder andere SWF Krantechnik, Hitachi, Liftikus, Sapelem en Yoke. Ad. A. Klein Transporttechniek is ISO9001:2015 gecertificeerd. Meer informatie over het kwaliteitsbeleid kunt u hier vinden.

Ons assortiment

Van een grote 250 ton bovenloopkraan tot een kleine werkplaatskraan, Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. is specialist in kranen, takels en hijsmiddelen. We werken nauw samen met SWF Krantechnik. Door onze uitgebreide kennis en ervaring van de SWF producten, zijn we altijd in staat om een passende kraan voor uw toepassing te leveren. Hierbij houden we ook rekening met verwachte ontwikkelingen binnen uw organisatie.

Een greep uit ons assortiment

Hitachi

Sinds 1950 zijn wij importeur van Hitachi kettingtakels en Hitachi onderdelen. Naast standaard 400V takels vind je in ons assortiment ook 220V takels tot 5 ton. Al onze takels van Hitachi worden ‘plug & play’ geleverd.

Over Hitachi

SWF Krantechnik

Door onze nauwe samenwerking met SWF Krantechnik en kennis van de SWF kranen, weten we u altijd een kraan met passende SWF takel te leveren.

Over SWF Krantechnik

Liftikus

Onze Liftikus kraansystemen zijn geschikt voor kleinere magazijnen en bieden zeer flexibele montagemogelijkheden. Lasten zijn zeer soepel te verplaatsen en de kraan is eenvoudig uitbreidbaar.

Over Liftikus


Yoke

Een compleet assortiment van aanslagmidden (oogbouten, aanlasogen en hijsogen) en kettingwerk. YOKE is o.a. DHV
gecertificeerd en geschikt voor zowel on als offshore gebruik. “Excellent quality for a reasonble price ” is niet voor niets de YOKE bedrijfsfilosofie.

Over YOKE

Daarnaast levert Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. een ruim assortiment van andere merken zoals radiografische bediening van Hetronic, maar ook pneumatische takels van JD Neuhaus en Red Rooster.

Waarom kiezen voor Ad. A. Klein Transporttechniek B.V.?

Door onze ruime ervaring en kennis in de branche en nauwe samenwerking met merken zoals SWF Krantechnik en Hitachi, zijn we in staat om u perfect te adviseren over de juiste kraan voor uw bedrijfslocatie. Of het nou gaat om een profielkraansysteem in een kleine werkplaats of een grote havenkraan, Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. levert. Na de aankoop van een kraan gaat onze service verder: zo herinneren we u eraan als de hijswerktuigen weer gekeurd moeten worden en helpen we bij modificaties aan de kraan. Onze scherpe klantfocus heeft in 2010 geleid tot toekenning van het predicaat ‘Hofleverancier’. Daarnaast is Ad. A. Klein Transporttechniek is ISO9001:2015 en EKH gecertificeerd. Wij zijn actief in de volgende branches:

 • Staalbouw
 • Tunnelbouw
 • Theatertechniek
 • Waterzuivering en energiebeheer
 • Machine- en werktuigbouw
 • Metaalverwerking
 • Glasindustrie
 • Houtindustrie
 • Levensmiddelenindustrie
 • Scheepsbouw
 • Offshore

Vacatures

Ben jij een technische duizendpoot en wil je bijdragen aan het succes van onze klanten? Wij zijn altijd op zoek naar gekwalificeerde collega’s. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Vacatures >