Erikkila

Net als wij, kan ook Erikkila bouwen op meer dan 100 jaar ervaring. Erikkila is dé specialist op het gebied van lichte kraansystemen in verschillende uitvoeringen. De samenwerking tussen Erikkila en Ad.A. Klein is er sinds de vorige eeuw, sinds die tijd hebben de samenwerking steeds verder uit kunnen bouwen. Onze systemen worden veelvuldig toegepast in de automotive industrie. Verder is het de ideale oplossing voor bedrijfshallen waar geen bovenloop kraan nodig is.

Uw voordelen

  • De lichte kraansystemen zijn ideaal voor divers industrieel gebruik
  • Ruime keuze aan mogelijkheden dankzij verschillende profielen in staal en aluminium
  • Korte levertijden
  • Snelle montage, dankzij eenvoudige boutconstructie en uniek profielverbinding
  • Lage rolweerstand (minder dan 1% van de last)
  • Extra veiligheid door unieke overlast indicator
  • Lage bouwhoogtes, door unieke verhoogde constructie
  • Altijd op uw wens gemaakt
  • Combinaties mogelijk met Hitachi of SWF elektrische kettingtakels
  • Grote overspanningen mogelijk tot 11 meter
Monorail Erikkila

Monorail hangbaansysteem

Voor het hijsen van lasten tot 1,5 ton is een monorailsysteem van Erikkila een praktische oplossing. De monorail hangbaan is leverbaar met bochten van 15, 30 en 45 graden.

Hangbaan Enkel ligger normaal gebouwd met Erikkila

Enkelligger hangbaansysteem

De overspanningsbalk wordt tussen de kraanbaanliggers gebouwd, zodat u profiteert van een hogere hijshoogte. Daarnaast heeft de enkelligger een maximaal laadvermogen van 1,5 ton.

Hangbaan Dubbel ligger hoog gebouwd met Erikkila

Dubbelligger hangbaansysteem

De kettingtakel is tussen de kolommen geplaatst voor een hogere hijshoogte. Ook stelt de dubbelligger hangbaan u in staat om lasten tot 2 ton te hijsen.

Hangbaan systeem vrijstaand met Erikkila

Vrijstaand hangbaansysteem

Een vrijstaand hangbaansysteem heeft diverse voordelen: het kan worden geplaatst daar waar het plafond een te beperkte last kan dragen voor de benodigde lasten op de werkvloer en is daarnaast ook zeer flexibel verplaatsbaar bij productieplaats aanpassingen. Een ander groot voordeel is dat de fabriekshal dan ook nog de mogelijkheid biedt om een bovenloopkraan te plaatsen. Hiermee is een vrijstaand hangbaansysteem een zeer efficiënte en flexibele oplossing uw productielocatie.

Meer informatie: PDF downloaden

Bovengebouwde kolomzwenkkraan met ERIKKILA

Bovengebouwde kolomzwenkkraan

Een kolomzwenkkraan kan op iedere gewenste plaats in uw productielocatie gemonteerd worden en is een waardevolle aanvulling voor uw werkstations. De kolomzwenkkranen hebben een maximaal zwenkbereik van 270° (360° op aanvraag). Het voordeel van een bovengebouwde kolomzwenkkraan is minder inbouwhoogte verlies.

Meer informatie: PDF downloaden

Ondergebouwde kolomzwenkkraan met ERIKKILA

Ondergebouwde kolomzwenkkraan

Een kolomzwenkkraan kan op iedere gewenste plaats in uw productielocatie gemonteerd worden en is een waardevolle aanvulling voor uw werkstations. De kolomzwenkkranen hebben een maximaal zwenkbereik van 270° (360° op aanvraag). Het voordeel van een ondergebouwde kolomzwenkkraan is dat dit een optimale prijs/performance balans biedt.

Meer informatie: PDF downloaden

Bovengebouwde wandzwenkkraan met ERIKKILA

Bovengebouwde wandzwenkkraan

Tekst 10

Ondergebouwde wandzwenkkraan met ERIKKILA

Ondergebouwde wandzwenkraan

Tekst 11