Service en onderhoud

Naast gecertificeerde hef- en hijsmiddelen, bieden we u ook complete service en onderhoud van uw kranen en hijsmiddelen onder de haak aan: zowel voor (bovenloop)kranen die u bij ons gekocht heeft als voor kranen die u elders gekocht heeft. Onze VCA & EKH gecertificeerde monteurs helpen u graag verder met onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Montage
 • Inspectie
 • Kraankeuring
 • Storingshulp
 • Reparaties
 • Revisies
 • Leveren en monteren van nieuwe onderdelen
 • Aanpassingen op maat
 • Modificaties

Heeft uw kraan een veiligheidsinspectie of reparatie nodig als gevolg van uw VCA of andere vorm van veiligheidscertificering zodat u verzekert bent dat binnen uw bedrijf er veilig gewerkt kan worden? Onze zeer ervaren en gecertificeerde monteurs keuren en repareren uw kraan of hijsmiddel aan de hand van de van toepassing zijnde veiligheidseisen die zijn opgesteld door de EKH (Erkende Keurmeester van Hef en hijsmiddelen). Op die manier bent u verzekerd van veiligheid op de werkvloer voor zowel uzelf als uw werknemers.

Openingstijden serviceafdeling

Onze serviceafdeling is telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 17:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 16:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Maak een serviceafspraak

Neem contact op met onze serviceafdeling en boek direct een servicemonteur:

0294 415 155

Onze monteurs zijn VCA gecertificeerd en zijn snel ter plaatse bij spoedgevallen en storingen.

Inspectie en keuring op locatie

Om eventuele ongelukken en ongewenste onderbrekingen in het productieproces te voorkomen, is het voorgeschreven om uw hef- en hijsmiddelen jaarlijks te laten keuren. Onze VCA & EKH gecertificeerde monteurs voeren deze keuringen graag voor u uit, waarbij we op locatie versleten onderdelen vervangen voor nieuwe, originele onderdelen van merken als SWF-krantechnik, Hitachi en nog veel meer merken.

Reparatie op locatie

Storingen, beschadigingen en andere defecten vergroten de kans op ongelukken en verstoren het bedrijfsproces. Daarom bieden onze gecertificeerde monteurs hulp bij storingen en voeren we nauwkeurige reparaties uit om de veiligheid op de werkvloer zo snel mogelijk weer te waarborgen. Het onderhoud en de eventuele reparaties voeren we vaak op preventief op uw locatie uit, waardoor u uiteindelijk veel tijd en geld bespaart.

Waarom kiezen voor het servicepakket van Ad. A. Klein Transporttechniek B.V.?

Naast eenmalige keuringen, onderhoudsbeurten en reparaties, bieden we u ook een compleet servicepakket aan. Kies voor het servicepakket van Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. en profiteer van grote voordelen:

 1. Meerjarig een aantrekkelijk en vast tarief
  Zo weet u waar u aan toe bent qua kosten voor de jaarlijkse inspectie en heeft uw voorspelbaarheid in uw bedrijfsvoering.
 1. Garantieverlenging
  Wanneer u uw hijswerktuigen bij ons koopt, profiteert u van een aanzienlijk langere garantietermijn.
 1. Downtime preventief voorkomen 
  Klein onderhoud wordt direct verholpen tijdens de inspectie. Hierdoor voorkomt u storingen en verlagen we de monteurskosten omdat de monteur al ter plaatse is. Indien de storing niet meteen kan worden verholpen, ontvangt u een reparatievoorstel om te zorgen dat uw hef- en hijsmiddelen weer voldoen aan alle veiligheidsnormen en u er weer veilig en productief mee kunt werken.
 1. Inspectiebeheer
  We houden voor u een overzicht bij van de in gebruik zijnde hef- en hijsmiddelen bij u op locatie, hetgeen noodzakelijk is voor onze VCA en ISO certificatie. Ook houden we bij wanneer uw hef- en hijsmiddelen weer geïnspecteerd en gekeurd dienen te worden. Bovendien geven we u toegang tot uw persoonlijke online portal waarin u al uw hef- en hijsmiddelen terugvindt: makkelijk en overzichtelijk en weer een zorg minder voor u.

Complete revisies van hef- en hijsmiddelen

Alle hef- en hijsmiddelen zijn op den duur onderhevig aan slijtage en kleine beschadigingen. Iedere kraan en hef- of hijsmiddel kent dan ook een voorgeschreven levensduur, de zogeheten Safe Working Period. Zodra deze periode is verstreken, is het zaak om een complete revisie te laten uitvoeren. Onze VCA en EHK gecertificeerde monteurs voeren deze revisie graag voor u uit, waarbij we uw kraan of hijsmiddelen zeer nauwkeurig inspecteren conform de richtlijnen van het EKH en VCA. Eventuele storingen en beschadigen worden opgelost en gerepareerd of vervangen, waardoor uw hef- of hijsmiddel weer zo goed als nieuw is. Veelvoorkomende kraanrevisies zijn onder andere:

Over Ad. A. Klein Transporttechniek B.V.

Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. waarborgt het optimaal en veilig werken met uiteenlopende hef- en hijsmiddelen. Met ons complete servicepakket voeren onze VCA en EKH gecertificeerde monteurs inspecties en reparaties uit volgens de strengste veiligheidseisen. Met meer dan 100 jaar ervaring in uiteenlopende branches, bent u verzekerd van veiligheid op de werkvloer.

Ook voor hef- en hijsmiddelen die u niet bij ons gekocht heeft, bieden we complete service en onderhoud aan. We beschikken over een zeer ruime voorraad onderdelen van verschillende merken, waardoor u altijd bij ons terecht kunt. Wilt u er zeker van zijn dat uw takels, hijsmiddelen en kranenpark voldoen aan alle veiligheidsnormen of is uw kraan of ander hijsmiddel beschadigd? Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak op locatie.