Service en onderhoud

Als bedrijf streeft u naar maximale veiligheid en minimale stilstand van uw machines. Een defecte kraan of gebroken hijsmiddel betekent niet alleen ruis in het productieproces, maar kan ook gevaar opleveren voor uw werknemers. Met de zorgplicht die u heeft als werkgever en de steeds strengere eisen van verzekeraars, wilt u onaangename verrassingen voorkomen en niets aan het toeval overlaten.  Samen met Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. kunt u hieraan invulling geven.

Ons serviceteam helpt u met montage, inspecties, keuringen, onderhoud, oplossen van storingen, reparaties, revisies, onderdelen, aanpassingen en modificaties van kranen en alle soorten van hef- en hijswerktuigen.

Openingstijden serviceafdeling

Onze serviceafdeling is telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 17:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 16:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Maak een serviceafspraak

Neem contact op met onze serviceafdeling en boek direct een servicemonteur:

0294 415 155

Onze monteurs zijn VCA gecertificeerd en zijn snel ter plaatse bij spoedgevallen en storingen.

Waarom kiezen voor het servicepakket van Ad. A. Klein Transporttechniek B.V.?

Door te kiezen voor het service overeenkomst van Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. profiteert u van de volgende voordelen:

1.      Meerjarig een aantrekkelijk en vast tarief
Zo weet u waar u aan toe bent qua kosten voor de jaarlijkse inspectie en heeft uw voorspelbaarheid in uw bedrijfsvoering.

2.      Garantieverlenging
Wanneer wij uw bij ons aangeschafte hijswerktuigen onderhouden, kunt u aanzienlijk langer aanspraak maken op garantie.

3.      Downtime preventief voorkomen 
Klein onderhoud wordt direct verholpen tijdens de inspectie. Hierdoor worden storingen preventief voorkomen en worden monteurskosten verlaagd, omdat de monteur al ter plaatse is. Indien de storing niet meteen kan worden verholpen, ontvangt u een reparatievoorstel om te zorgen dat uw hef en hijsmiddelen weer voldoen aan alle normen en u er weer veilig en productief mee kunt werken.

4.      Inspectiebeheer
Wij houden voor u een overzicht bij van de in gebruik zijnde hef- en hijsmiddelen bij u op locatie (noodzakelijk voor VCA en ISO certificatie). Ook houden we bij wanneer deze weer geïnspecteerd en gekeurd dienen te worden en stellen wij onze klanten een online portal beschikbaar met al hun in gebruik zijnde hef- en hijsmiddelen: makkelijk en overzichtelijk en weer een zorg minder voor u.

Onze monteurs zijn VCA & EKH gecertificeerd

Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. is in het bezit van het VCA certificaat Veiligheids Checklist Aannemers), dat staat voor veiligheid, gezondheid & milieu. Daarnaast zijn wij eveneens ISO9001 gecertificeerd.

Onze monteurs verrichten de inspectiewerkzaamheden conform richtlijnen van de EKH (Erkende Keurmeesters van Hef en hijsmiddelen) zodat u zeker weet dat de inspectie van uw materiaal conform meest recente wet en regelgeving en richtlijnen plaatsvindt.

Om dit systeem te waarborgen onderhouden wij ons kwaliteits en zorgsysteem en vindt jaarlijks een hercertificatie plaats. Meer informatie over ons kwaliteitsbeleid vindt u hier.

Volledige revisie van machines en hijswerktuigen

Machines krijgen na verloop van tijd te maken met slijtage en veroudering. Zodra de voorgeschreven levensduur (Safe Working Period) is bereikt, voeren we voor alle hijs- en hefmiddelen een volledige revisie uit. (Potentieel) defecte of kapotte onderdelen worden vervangen, waardoor de levensduur van het product weer van voor af aan begint.

Preventief onderhoud

In combinatie met de jaarlijkse inspectie verzorgen we preventief onderhoud. We vervangen onderdelen die tegen het einde van hun levensduur aanzitten of die op termijn een storing kunnen veroorzaken. Met een mobiele trekbank kunnen onze monteurs bij u op locatie uw kraan en andere hijsmiddelen beproeven op last, waardoor u ze dezelfde dag weer kunt gebruiken.

Correctief onderhoud

Is er een kraan, hijsmiddel of onderdeel defect? Wij zorgen er zo snel mogelijk voor dat deze wordt gerepareerd of vervangen. Ons serviceteam beschikt over een bus met onderdelen en controlemiddelen, zodat het onderhoud zo veel mogelijk op locatie kan worden uitgevoerd. Indien de storing niet meteen kan worden verholpen, ontvangt u zo spoedig mogelijk een reparatievoorstel zodat uw hijs- en hefmiddelen weer voldoen aan de veiligheidseisen.

Over Ad. A. Klein Transporttechniek B.V.

Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. zorgt ervoor dat uw hijs- en hefmiddelen optimaal en veilig functioneren volgens de wettelijke normen. Met ons servicepakket nemen we u een hoop werk uit handen en houden we uw kranenpark up-to-date. Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. heeft ervaring in elke branche waarin wordt gewerkt met hijs- en hefmiddelen: van theatertechniek tot scheepsbouw en van eenmanszaak tot internationaal concern.

Gebruikt u andere merken dan wij leveren? Geen probleem, onze servicemonteurs kunnen uit de voeten met ieder merk. Wilt u er zeker van zijn dat uw takels, hefmiddelen en kranenpark (weer) volledig in de haak zijn? Neem dan snel contact met ons op en dan plannen we samen een afspraak in. Ook voor aanvullende informatie kunt u uiteraard bij ons terecht.