Hefmagneten voor een groot gewicht

Krachtige hefmagneten waarmee u veilig en snel vlakke en cilindrische metalen kunt oppakken en verplaatsen vindt u ook in het brede assortiment van Ad. A. Klein Transporttechniek B.V.. Wij bieden u de mogelijkheid om met behulp van onze machines veilig te werken en zijn in het bezit van VCA-certificaat. Dankzij de hoge kwaliteit van de producten, waaronder die van onze hefmagneten, bent u verzekerd van storingsvrij werken.

Kenmerkend aan onze hefmagneten

Dat onze hefmagneten van hoogwaardige kwaliteit zijn, heeft u zojuist kunnen lezen. Waardoor dat komt? Ze hebben een compacte bouwwijze en een drievoudige zekerheid en zijn ontwikkeld door de beste mensen bij SVERO. In Zweden is het ze gelukt een uniek product te maken van lichtgewicht materialen en met een licht mechanische schakeling in de hendel. Uiteraard zijn SVERO hefmagneten voorzien van een veiligheidsknop. Daarnaast zijn ze allemaal voorzien van een certificaat met uniek fabrieksnummer.

Productdetails

Met SVERO hefmagneten van Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. haalt u iets goeds in huis en zijn metalen vlakke materialen tot 1000 kg en cilindrische vormen tot 500 kg zo verplaatst. Kiest u voor onze hefmagneten, dan betekent dat:

  • Veilige hefmagneten met veiligheidsknop;
  • Drievoudige zekerheid;
  • Lichtgewicht materialen en een compacte bouwwijze;
  • Eenvoudig te bedienen hefmagneten;
  • Geschikt voor vlakke materialen van 100 tot 1000 kg en;
  • Geschikt voor cilindrische materialen van 50 tot 500 kg.

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze hefmagneten, neem dan gerust contact op. Gebruik hiervoor het contactformulier of bel naar: 0294-415155.