Werkplaatskraan

Al meer dan 100 jaar zijn we dé leverancier van werkplaatskranen en kranen voor buitengebruik. Voor iedere hijssituatie hebben we een geschikte werkplaatskraan die standaard binnen 3 of 7 weken bij u wordt geleverd, afhankelijk van de kraan die u kiest. Verplaats lasten tot wel 250 ton met een kraan van Ad. A. Klein Transporttechniek B.V.:

✔ Draagvermogen van 30 kg tot 250 ton

✔ Ruim 100 jaar ervaring in werkplaatskranen

✔ Maatwerk kraan leverbaar in 3 – 7 weken

Bovenloopkraan

Hangkraan

Portaalkraan

Profielkraansysteem

Wandzwenkkraan

Kolomkraan

Kraansystemen

Zwenkkraan

Werkplaatskraan geleverd in 3 – 7 weken

Als hofleverancier en Nederlands importeur van werkplaatskranen van SWF Krantechnik GmbH, zijn wij in staat om kranen tegen een zeer betaalbare prijs te leveren. Ook is het mogelijk om de werkplaatskraan al binnen 3 weken bij uw bedrijf af te leveren. Het aanbod kranen is uitgebreid: zo hebben we hoog belastbare bovenloopkranen, maar ook mobiele portaalkranen voor kleinere werkplaatsen.

  • Bovenloopkraan
  • Hangkraan
  • Portaalkraan
  • Wandzwenkkraan
  • Kolomzwenkkraan
  • Kraansystemen
  • Profiel kraansysteem
  • Kolomkraan
  • Zwenkkraan

 

Geplaatste werkplaatskranen

Met onze ruime ervaring in de metaalverwerking, machinebouw, staalbouw en automobielindustrie weten we precies waar een werkplaatskraan aan moet voldoen. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk hieronder voorbeelden van geplaatste werkplaatskranen.

Werkplaatskraan in Machinefabriek de Wilde

Begin 2015 hebben we bij Machinefabriek De Wilde in Veenendaal 3 bovenloopkranen geplaatst uit de Blackline serie van SWF Krantechnik. Deze werkplaatskranen worden gebruikt voor het verplaatsen van zware lasten zoals machineonderdelen en halffabrikaten. De bovenloopkranen zijn voorzien van overbelastingsbeveiliging, ontsporingsbescherming en zijn belastbaar tot 5.000 kg. Door de radiografische bediening hebben medewerkers meer bewegingsvrijheid, waardoor de werkplaatskraan erg prettig is om te gebruiken.

Drie werkplaatskranen bij Jazo Zevenaar

In de werkplaats van metaalbewerkingsbedrijf Jazo Zevenaar hebben we 3 enkelligger hangkranen geplaatst van het merk Liftikus. Voor een optimaal gebruik van de ruimte hebben ze gekozen voor de hooggebouwde uitvoering. Bij deze uitvoering wordt de hangkraan aan het plafond bevestigd, zodat er geen constructie op de vloer gebouwd hoeft te worden. U bespaart hierdoor veel ruimte.

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 17:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 16:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Contact en adres

Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

Ad. A. Klein Transporttechniek B.V.
Rijnkade 15
1382 GS Weesp

0294 415 155
info@adaklein.nl