Hijswerktuigen van topkwaliteit maken onderdeel uit van het brede assortiment van Ad.A. KLEIN. Wij leveren al 100 jaar diverse takels, kranen en hijsgereedschappen van professionele kwaliteit, waarbij veiligheid een belangrijke rol speelt. Bij het hijsen van materiaal is het immers van groot belang dat u op uw hijswerktuig kunt vertrouwen.

Ad.A. Klein service

Dat de veiligheid gewaarborgd is van uw hijswerktuigen, hangt niet alleen af van de beste producten. Goed onderhoud en de juiste controle spelen daarbij ook een belangrijke rol. Ad.A. KLEIN biedt servicediensten voor verschillende hijswerktuigen. Met onze kennis en ervaring zijn we u graag van dienst bij de montage, diverse inspecties, onderhoud, reparaties en keuringen van hijsinstallaties. We zijn zelfs in staat hijswerktuigen aan te passen of te modificeren naar wens van de klant.

Ons aanbod

Onze hijswerktuigen vindt u terug in het productaanbod. Heeft u nog vragen over één van de producten of over hijswerktuigen in zijn algemeenheid, dan kunt u altijd contact opnemen. Wij zijn u graag van dienst.