Wandzwenkkraan

 

Een wandzwenkkraan neemt weinig ruimte in beslag en wordt aan een muur of kolom bevestigd. Lasten zijn veilig en gecontroleerd te verplaatsen met de kraan. U bepaalt zelf de hijscapaciteit en de lengte van de kraan. Naast levering helpen we indien gewenst ook met montage. Daarnaast staan we altijd voor u klaar bij storingen, reparaties, onderhoud en inspecties.

 • Hijscapaciteit van 30 tot 1500 kg
 • Kraanlengte van 2 tot 8 meter
 • Zwenkbereik tot 180° – 270°
 • Wandzwenkkraan met hooggebouwde of laaggebouwde ligger
 • Leverbaar met kolomomklemming
 • Lasten zeer soepel verplaatsen maximaal 1% van de last

Eenvoudig te monteren en herplaatsbaar

Hogere hijscapaciteit of kraanlengte op aanvraag mogelijk

Heeft u een wandzwenkkraan in andere afmetingen of met een hogere hijscapaciteit nodig? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Wij zijn al ruim 100 jaar leverancier en importeur van kranen, takels en hijsmiddelen. Wat voor wandzwenkkraan u ook zoekt: bij Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. slaagt u altijd. Naast standaard kranen en takels vervaardigen we ook maatwerk kranen in onze eigen constructie werkplaats.

Bovengebouwde wandzwenkkraan met ERIKKILA

Bovengebouwde wandzwenkkraan

Tekst 10

Ondergebouwde wandzwenkkraan met ERIKKILA

Ondergebouwde wandzwenkkraan

Tekst 11

Type wandzwenkkraan Hijscapaciteit Maximale kraanlengte
Wandzwenkkraan 125 kg 125 kg 2 – 8 meter
Wandzwenkkraan 250 kg 250 kg 2 – 8 meter
Wandzwenkkraan 500 kg 500 kg 2 – 8 meter
Wandzwenkkraan 1 ton 1000 kg 2 – 6 meter
Wandzwenkkraan 1,5 ton 1500 kg 2 – 5 meter

Service en onderhoud

Wij zijn ons ervan bewust dat een storing grote financiële gevolgen kan hebben: daarom zijn we snel ter plaatse bij storingen. Onze VCA gecertificeerde monteurs helpen bij installatie en ingebruikname van de kraan en kunnen ook de noodzakelijke keuringen en inspecties voor u uitvoeren. Zo weet u zeker dat uw medewerkers veilig met de wandzwenkkraan werken en voorkomt u verstoringen in het productieproces. Indien gewenst verzorgen we een volledige revisie zodat uw kraan weer jaren mee gaat.

We leveren de volledige wandzwenkkraan gebruiksklaar op zodat u direct in uw (nieuwe) bedrijfslocatie aan de slag kunt. Daarnaast is het ook mogelijk om de kranen en takels los aan te leveren zodat u de kraan zelf installeert of door uw vaste installatiepartner laat installeren.

Lees meer over ons servicepakket

Uw totale investering over de totale levensduur

Een nieuwe wandzwenkkraan is vaak een grote en belangrijke investering. U wilt een kraan die volledig voldoet aan de functionele eisen die uw bedrijf stelt. Vaak ligt de nadruk vooral op een lage aanschafprijs, maar we adviseren om u vooraf ook goed te laten informeren over de totale kosten tijdens de levensduur van de wandzwenkkraan. Zo is het ook noodzakelijk om te weten hoe het zit met beschikbaarheid van onderdelen als een onderdeel vervangen moet worden. Graag gaan we met u in gesprek zodat u precies weet wat u te wachten staat.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken:

Periodieke keuring

De wet stelt dat de eigenaar van wandzwenkkranen en de werkgever van kraanbestuurders ervoor moeten zorgen dat werknemers weten hoe ze veilig met een wandzwenkkraan werken. Ook moet de kraan zelf veilig zijn. Minimaliseer veiligheidsrisico’s en laat de wandzwenkkraan daarom minimaal jaarlijks controleren door onze monteurs.

Over Ad. A. Klein Transporttechniek B.V.

Sinds onze oprichting in 1909 zijn wij importeur en leverancier van werkplaatskranen, elektrische takels, hijskettingen, handtakels, loopkatten, pneumatische takels en hijsmiddelen. Daarnaast zijn we door onze hoogwaardige producten en service sinds 2010 bekroond met het predicaat ‘Hofleverancier’. Wij zijn actief in de volgende branches:

 • Tunnelbouw
 • Theatertechniek
 • Waterzuivering
 • Machinebouw
 • Metaalverwerking
 • Glas- en houtindustrie
 • Staalbouw
 • Werktuigbouw
 • Voedingsmiddelenindustrie
 • Scheepsbouw

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 17:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 16:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Contact en adres

Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

Ad. A. Klein Transporttechniek B.V.
Rijnkade 15
1382 GS Weesp

0294 415 155
info@adaklein.nl