Kolomzwenkkraan

Een kolomzwenkkraan kan op iedere gewenste plaats gemonteerd worden en is een waardevolle aanvulling voor uw werkstations. De kolomzwenkkranen hebben een maximaal zwenkbereik van 270° (360° op aanvraag) en worden met bouten met ankers aan de vloer bevestigd. Naast het plaatsen van de kolomkraan, helpen we u indien gewenst ook met montage of komen we bij u langs bij storingen, onderhoud of inspecties.

  • Laadvermogen van 30 tot 2000 kg
  • Uitlading van 2 tot 7 meter
  • Kolomzwenkkraan met 180° – 270° zwenkbereik (360° op aanvraag)
  • Geleverd inclusief vaste montageplaat, stroomtoevoer en loopkat
  • Zeer soepel lasten verplaatsen door rolweerstand van 1%
  • Eenvoudig zelf te monteren

Grotere capaciteit op aanvraag

Bent u op zoek naar een kolomzwenkkraan met specifieke afmetingen of een hoger laadvermogen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bovengebouwde kolomzwenkkraan met ERIKKILA

Bovengebouwde kolomzwenkkraan

Een kolomzwenkkraan kan op iedere gewenste plaats in uw productielocatie gemonteerd worden en is een waardevolle aanvulling voor uw werkstations. De kolomzwenkkranen hebben een maximaal zwenkbereik van 270° (360° op aanvraag). Het voordeel van een bovengebouwde kolomzwenkkraan is minder inbouwhoogte verlies.

Meer informatie: PDF downloaden

Ondergebouwde kolomzwenkkraan met ERIKKILA

Ondergebouwde kolomzwenkkraan

Een kolomzwenkkraan kan op iedere gewenste plaats in uw productielocatie gemonteerd worden en is een waardevolle aanvulling voor uw werkstations. De kolomzwenkkranen hebben een maximaal zwenkbereik van 270° (360° op aanvraag). Het voordeel van een ondergebouwde kolomzwenkkraan is dat dit een optimale prijs/performance balans biedt.

Meer informatie: PDF downloaden

Al ruim 100 jaar zijn wij Nederlands importeur en leverancier van kranen, takels en alle hijsmiddelen boven en onder de haak. In onze constructie werkplaats maken we allerlei werkplaatskranen volledig op maat.

Type kolomzwenkkraan Maximaal laadvermogen Maximale uitlading
Kolomzwenkkraan 125 kg 125 kg 2 – 8 meter
Kolomzwenkkraan 250 kg 250 kg 2 – 8 meter
Kolomzwenkkraan 500 kg 500 kg 2 – 8 meter
Kolomzwenkkraan 1 ton 1000 kg 2 – 6 meter
Kolomzwenkkraan 1,5 ton 1500 kg 2 – 5 meter

Service en onderhoud

Wanneer kolomzwenkkraan of elektrische takel niet meer goed werkt, kan dit grote financiële gevolgen voor uw bedrijf hebben. Daarom is ons serviceteam snel ter plaatse als zich een storing voordoet. Onze monteurs zijn VCA gecertificeerd en hebben ervaring in allerlei branches waaronder de scheepsbouw, metaaltechniek, werktuigbouw, voedingsmiddelenindustrie, offshore en staalbouw.

Ook staan we voor u klaar bij inspecties, keuringen en revisies. Daardoor voldoet u gegarandeerd aan de wetgeving omtrent het veilig werken met hijswerktuigen.

Aanschafwaarde, totale investering en rendement

Een nieuwe kolomzwenkkraan is voor bedrijven een belangrijke investering. Toch zien we vaak dat zowel afnemers als leveranciers vooral gericht zijn op een zo laag mogelijke aanschafprijs, terwijl zaken zoals beschikbaarheid en prijs van reserveonderdelen over het hoofd worden gezien. Deze factoren hebben veel invloed op de totale kosten en het rendement van uw investering. Graag brengen we alle relevante aandachtspunten voor u in kaart, zodat u een goed gefundeerde beslissing over uw totale investering kunt maken waar u later geen spijt van krijgt.

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Periodieke inspecties

De wet verplicht werkgevers van kraanmachinisten en eigenaren van kolomzwenkkranen om te zorgen dat kraanbestuurders weten hoe ze veilig met een kolomkraan werken. Daarnaast stelt de wet dat de werkgever alles in het werk moet stellen om te zorgen dat de kraan veilig gebruikt kan worden. Daarom raden we u aan om de kolomzwenkkraan minimaal jaarlijks door onze VCA gecertificeerde monteurs te laten controleren.

Ad. A. Klein Transporttechniek B.V.: al ruim 100 jaar dé kranen en takels specialist

Met ons sterke internationale en nationale netwerk zijn wij dé specialist in hoogwaardige hef- en hijsmiddelen tegen een zeer competitieve prijs. Daarnaast weten we klanten door onze uitgebreide kennis en ervaring in diverse branches altijd een passende oplossing te bieden. Onze service stopt niet bij levering van het product: ook na levering staan we u bij door advies, hulp bij storingen en inspectie van hijswerktuigen. Deze scherpe focus op klanttevredenheid en service is in 2010 bekroond met het predicaat ‘Hofleverancier’.

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 17:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 16:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Contact en adres

Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

Ad. A. Klein Transporttechniek B.V.
Rijnkade 15
1382 GS Weesp

0294 415 155
info@adaklein.nl