Algemeen nieuws


Nieuwe EX brochure SWF Krantechnik
Als importeur van SWF Krantechnik in Nederland introduceren we hierbij de nieuwe SWF EX brochure, wilt u meer weten over deze specialistische producten, eventueel in combinatie met de HETRONIC EX-systemen, neemt u dan contact op met één van onze experts op dit gebied. Dit kan via de mail info@adaklein.nl of telefonisch via 0294 415 155...
Liftikus Vacu Systemen   De handige til hulp!   Het Liftikus Handy System is de handige oplossing voor veel handlingstoepassingen om een zware lichamelijke belasting van uw medewerkers te voorkomen.  Deze compacte tilhulp is een combinatie van een pneumatisch aangedreven vacuümheffer en pneumatische takel, hierdoor kunnen producten snel en eenvoudig getild worden zonder grote lichamelijke inspanning en worden beschadigingen aan uw producten voorkomen. De bediening van het Handy System is zeer eenvoudig en betrouwbaar, de hijssnelheid is traploos rege..
SWF introduceert bovenloopkranen waarbij u als klant de besparing heeft in tijd en energie. Door de toepassing van de SWF kranen kunt u uw productieproces nog verder optimaliseren. In deze film ziet u 26 nieuwe bovenloopkranen die zorg dragen voor een hoge efficiency in een nieuwe productiehal.  Gerealiseerd door een jarenlange ervaring met de SWF fabriek. Alle kranen zijn uitgerust met een radiografische besturing.Alle elektrische motoren zijn frequentie geregeld en zorgen voor een verhoogde veiligheid gedurende het hijsen en zakken. Een ander voordeel is de mogelijkheid om met lage..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3