Product informatie


Nieuwe EX brochure SWF Krantechnik
Als importeur van SWF Krantechnik in Nederland introduceren we hierbij de nieuwe SWF EX brochure, wilt u meer weten over deze specialistische producten, eventueel in combinatie met de HETRONIC EX-systemen, neemt u dan contact op met één van onze experts op dit gebied. Dit kan via de mail info@adaklein.nl of telefonisch via 0294 415 155...
Liftikus Vacu Systemen   De handige til hulp!   Het Liftikus Handy System is de handige oplossing voor veel handlingstoepassingen om een zware lichamelijke belasting van uw medewerkers te voorkomen.  Deze compacte tilhulp is een combinatie van een pneumatisch aangedreven vacuümheffer en pneumatische takel, hierdoor kunnen producten snel en eenvoudig getild worden zonder grote lichamelijke inspanning en worden beschadigingen aan uw producten voorkomen. De bediening van het Handy System is zeer eenvoudig en betrouwbaar, de hijssnelheid is traploos rege..
Hitachi heeft al meer dan 50 jaar haar betrouwbaarheid bewezen op de Europese markt. Ad. A. Klein is dan ook trots om de nieuwe serie kettingtakels met hogere snelheden aan het bestaande programma te kunnen toevoegen.Grote voordelen van deze nieuwe modellen zijn:Hogere hijssnelheden in 3 en 5 ton;Uitvoering 3 ton enkelpart en 5 ton in dubbelpart uitvoering;Verhoogde beschermklasse naar IP 55;Gecombineerde rem (elektromagnetisch en elektromechanisch);Standaard antival mechanisme in de elektrische loopkat;Elektrische loopkat standaard uitgevoerd in 2 snelheden;Leverbaar in 2 weken tot een hijsho..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3