Ad.A.KLEIN


Nieuwe EX brochure SWF Krantechnik
Als importeur van SWF Krantechnik in Nederland introduceren we hierbij de nieuwe SWF EX brochure, wilt u meer weten over deze specialistische producten, eventueel in combinatie met de HETRONIC EX-systemen, neemt u dan contact op met één van onze experts op dit gebied. Dit kan via de mail info@adaklein.nl of telefonisch via 0294 415 155...
VCA Certificering
Sinds vele jaren heeft ons bedrijf haar VCA-certificaat (Veiligheids Checklist Aannemers), dat staat voor veiligheid, gezondheid & milieu. Op 21 april 2016 was de jaarlijkse audit,  uitgevoerd door Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA). Wederom heeft onze professionele organisatie de audit goed doorstaan. Nadat het theoretische gedeelte 's ochtends was afgerond, was 's middags de audit op locatie. Dit jaar werd gekozen voor een mooie zonnige locatie in Scheveningen met een botenlift met een capaciteit van 20ton. In combinatie met één van onze huismerken SWF Krantechnik. Dez..
Realisatie nieuw project
Vandaag wederom een nieuw project opgeleverd met SWF producten. Bovenloopkraan 3,2 ton, geheel frequentiegeregeld aangestuurd, op verzoek van de klant de ligger uit het midden gezet voor een optimale benutting van de ruimte, uiteraard uitgevoerd met Hetronic Radiobesturing (www.hetronic.nl). Meer weten over onze producten, kijk op onze website www.adaklein.nl of bezoek ons op de Technishow van 15 tot en met 18 maart in Utrecht Hal 7 Stand E090. ..
Liftikus Vacu Systemen   De handige til hulp!   Het Liftikus Handy System is de handige oplossing voor veel handlingstoepassingen om een zware lichamelijke belasting van uw medewerkers te voorkomen.  Deze compacte tilhulp is een combinatie van een pneumatisch aangedreven vacuümheffer en pneumatische takel, hierdoor kunnen producten snel en eenvoudig getild worden zonder grote lichamelijke inspanning en worden beschadigingen aan uw producten voorkomen. De bediening van het Handy System is zeer eenvoudig en betrouwbaar, de hijssnelheid is traploos rege..
SWF introduceert bovenloopkranen waarbij u als klant de besparing heeft in tijd en energie. Door de toepassing van de SWF kranen kunt u uw productieproces nog verder optimaliseren. In deze film ziet u 26 nieuwe bovenloopkranen die zorg dragen voor een hoge efficiency in een nieuwe productiehal.  Gerealiseerd door een jarenlange ervaring met de SWF fabriek. Alle kranen zijn uitgerust met een radiografische besturing.Alle elektrische motoren zijn frequentie geregeld en zorgen voor een verhoogde veiligheid gedurende het hijsen en zakken. Een ander voordeel is de mogelijkheid om met lage..
Hitachi heeft al meer dan 50 jaar haar betrouwbaarheid bewezen op de Europese markt. Ad. A. Klein is dan ook trots om de nieuwe serie kettingtakels met hogere snelheden aan het bestaande programma te kunnen toevoegen.Grote voordelen van deze nieuwe modellen zijn:Hogere hijssnelheden in 3 en 5 ton;Uitvoering 3 ton enkelpart en 5 ton in dubbelpart uitvoering;Verhoogde beschermklasse naar IP 55;Gecombineerde rem (elektromagnetisch en elektromechanisch);Standaard antival mechanisme in de elektrische loopkat;Elektrische loopkat standaard uitgevoerd in 2 snelheden;Leverbaar in 2 weken tot een hijsho..
Nieuwe SWF kranen zonder zwaaiende lasten. (Sway Control) ..
 Nieuwe Generatie Kettingtakels Type Chainster van SWF!  Introductie van een nieuwe generatie elektrische kettingtakels type Chainster van SWF. Alle elektrische aansluitingen in eenvoudige pluguitvoering. Nieuwe metalen kettinggeleider. Hijshooge tot 30 meter. Tot 2500 kg in enkelparts uitvoering. Eenvoudig te monteren, te bedienen met handruk knopschakelaar of met een (Hetronic) radiografische besturing. Optimale ruimtebenuttingCompacte aluminium behuizingOptimale inbouwmatenHoge bedrijfsveiligheidNoodstop48 V besturing met MagneetschakelaarsOptimale inbouwmatenGeringe onder..
Cargotec Netherlands b.v. Rotterdam bestelt 10 stuks SWF dubbelligger bovenloopkranen voor inbouw in containerkranen met bestemming Maasvlakte 2.De 8 ton’s kranen met een overspanning van 9 meter hebben een hijshoogte van 74 meter met hijssnelheden tot 10m/min.De kranen worden in Nederland geproduceerd met gebruikmaking van SWF Krantechnik componenten.De leveringen geschieden tot maart 2014...
Op wens van vele vaste klanten hebben wij onlangs nieuwe testbanken besteld.De klanten waar wij al decennia kranen en hijswerktuigen en takels inspecteren worden nu ook met het testen van de hijsgereedschappen door Ad.A.KLEIN geholpen. Maar liefst 60 ton trekcapaciteit bevindt zich achter onze service auto’s, zodat de aanwezige hijsgereedschappen ter plaatse getest kunnen worden, waarna wij een nieuw certificaat afgeven.Tarieven zijn op aanvraag te verkrijgen.  ..
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10