Liftikus Vacu Systemen

Liftikus Vacu Systemen

 

De handige til hulp!

 

Het Liftikus Handy System is de handige oplossing voor veel handlingstoepassingen om een zware lichamelijke belasting van uw medewerkers te voorkomen.

 


Deze compacte tilhulp is een combinatie van een pneumatisch aangedreven vacuümheffer en pneumatische takel, hierdoor kunnen producten snel en eenvoudig getild worden zonder grote lichamelijke inspanning en worden beschadigingen aan uw producten voorkomen.

De bediening van het Handy System is zeer eenvoudig en betrouwbaar, de hijssnelheid is traploos regelbaar, het Handy System pakt uw product snel vast, en is voorzien van een compleet veiligheids-/ waarschuwingssysteem. Uitschakelen van vacuüm is pas mogelijk als het product neergelegd is, bij eventueel vacuüm verlies of onvoldoende vacuüm klinkt een duidelijk signaal en is er een rood lichtsignaal om de operator hierop te attenderen. Om het product snel te kunnen lossen, zijn alle Handy Systems voorzien van een losblaasvoorziening die u met de rode Vacuum Uit knop bedient. Er is dus geen extra handeling voor nodig!

Door de toepassing van verschillende types zuignappen, kunnen we het Handy System eenvoudig aanpassen aan uw product! zo hebben we al Handy Systems  geleverd voor het heffen van brandstoftanks, plaatmaterialen, bagageboxen, rollen aluminium en messingfolie, kunststof palletboxen, enz.

 

 

 

 

 

 

 

http://www.verhuisjesite.nl/wp-content/uploads/2012/08/vacuhandy-004.jpghttp://www.verhuisjesite.nl/wp-content/uploads/2012/08/vacuhandy-017-300x225.jpgHet Handy System  kan standaard worden geleverd  met enkele of met dubbele zuignappen. Deze kunt u eenvoudig uitwisselen, dus van een enkelnaps kunt u zelf eenvoudig een twee naps uitvoering maken!

 

De aangebouwde perslucht takel zorgt voor een vlotte maar ook goed positioneerbare handling van uw product door de traploos regelbare hijs- daalsnelheden.

 

Maximale hefcapaciteit met 2 zuignappen is 140 kg, en met enkele zuignap 90 kg.

  Geplaatst door Ad.A.KLEIN