Alsu gebruikt maakt van de uitstekende producten van Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V., wilt u uiteraard ook dat de bijbehorende railsystemen goed blijven functioneren. Ook voor het onderhoud van uw kranen en hijswerktuigen, waaronder de railsystemen, kunt u bij ons terecht.

 

Onderhoudsplan

 

Onze serviceafdeling maakt graag, in overleg in u, een onderhoudsplan op maat. Zo weet u zeker dat eventuele mankementen aan zaken zoals de railsystemen tijdig ontdekt worden. Door op tijd gebreken aan de railsystemen te signaleren en aan te pakken, kunt u grotere reparaties voorkomen. Ook verlengt het preventief onderhoud de levensduur van de producten.

Montage

 

Naast het onderhouden van uw producten, draagt onze serviceafdeling ook zorg voor de montage. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van kranen en profielsystemen. Maar ook voor het monteren van hijswerktuigen of pneumatische takels draaien onze deskundige medewerkers hun hand niet om.

Wiltu meer informatie over het onderhouden van uw railsystemen? Via het contactformulier komt u eenvoudig in contact met één van onze medewerkers. Ook wanneer u vragen heeft over andere onderwerpen dan het onderhoud van de railsystemen, kunt u bij hen terecht.