Ook voor portaalkranen zit u bij Ad.A. KLEIN Transporttechniek goed.

 

Heeft u portaalkranen nodig voor uw bedrijf? Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. heeft ze voor u in het assortiment. Portaalkranen zijn de ideale kranen voor het verplaatsen van zware ladingen binnen een beperkte ruimte. De kranen worden onder andere gebruikt in werkplaatsen en fabrieken, maar ook op open fabrieksterreinen komen de portaalkranen tot hun recht.

Waarom Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V.?

 

Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. is uiteraard niet de enige importeur en leverancier van portaalkranen. Onze kracht is echter dat wij niet alleen een breed assortiment hebben, maar ons ook gedragen als een echte partner. Of u nu een vraag heeft over portaalkranen of over een ander transporttechnisch vraagstuk, bij Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. kunt u altijd terecht. De unieke combinatie van techniek, ervaring en service zorgt ervoor dat onze klanten al jarenlang prettig zaken met ons doen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze portaalkranen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 0294-415155. Mailen via het contactformulier kan natuurlijk ook.