Pneumatische takels koopt u bij Ad.A. Klein Transporttechniek B.V.

 

Indien u takels van de hoogste kwaliteit nodig heeft, bent u bij Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u pneumatische takels, elektrische kettingtakels, elektrische loopkatten en hand- en rateltakels.

 

De voordelen

 

Pneumatische takels hebben een zeer gunstige verhouding tussen hun bouwgrootte en hun capaciteit. Daarnaast hebben de takels een variabele hijssnelheid. Ook een groot voordeel is dat ze geen schokbewegingen geven tijdens het starten en het stoppen. Bij de groep pneumatische takels maken we gebruik van de uitstekende merken Red Rooster en JD Neuhaus.

 

Toepassingen

 

Pneumatische gereedschappen worden vaak gebruikt op plekken waar elektrische gereedschappen niet gewenst zijn vanwege explosiegevaar. De takels werken niet alleen veilig, maar zijn ook schoon en betrouwbaar. Dit maakt het een zeer geliefd hijswerktuig.

Wilt u meer informatie over de vele voordelen van onze pneumatische takels? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers zijn bereikbaar op telefoonnummer 0294-415155 en via het online contactformulier.