Platenklem: u bestelt toch ook bij Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V.

 

Wanneer u stalen platen en stalen constructiedelen horizontaal of verticaal wilt hijsen en transporteren, bent u zeer gebaat bij onze platenklemmen. De platenklemmen zijn zowel horizontaal al verticaal verkrijgbaar. Standaard zijn de klemmen uitgerust met een veiligheidsvergrendeling. Zo wordt voorkomen dat de platenklem loslaat bij het aangrijpen en neerzetten van de last.

Diverse mogelijkheden

 

Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. heeft verschillende soorten platenklemmen in het assortiment. Zodoende is er altijd één die voldoet aan uw eisen. Wij hebben onder andere platenklemmen van hoge kwaliteit. Platenklemmen zijn geschikt voor het verticaal hijsen en transporteren van stalen balken en constructiedelen, waarbij de last in dezelfde positie dient te blijven hangen. Ook hebben wij vatenklemmen in het assortiment. Deze zijn geschikt voor het hijsen en transporteren van bijvoorbeeld stalen stopvaten en  oliedrums. De vatenklemmen zorgen ervoor dat de drum in een horizontale positie blijft.

Meer informatie

 

Wilt u meer weten over de verschillende soorten platenklemmen die wij aanbieden? Neem dan nu contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0294-415155 en via ons online contactformulier.