Voor luchttakels gaat u naar Ad.A. Klein Transporttechniek B.V.

 

Wilt u zeer zware lasten verplaatsen? Een luchttakel is dan voor u wellicht de oplossing. Ondanks dat luchttakels niet groot zijn, zijn ze wel in staat om zeer zware lasten te hijsen. Het grote voordeel van luchttakels is dat ze geen vonken genereren. Hierdoor zijn ze voor vele toepassingen, denk aan verschillende EX zones, inzetbaar.

Deskundig advies

 

Wanneer u op zoek bent naar een luchttakel of ander hijsgereedschap, dan bent u bij Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. aan het juiste adres. Wij hebben niet alleen een zeer breed assortiment, maar ook deskundige medewerkers en een zeer goede service. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de meest geschikte luchttakel.

Onze technische dienst

 

Ook wanneer u uw luchttakel eenmaal in uw bezit heeft, stopt onze betrokkenheid niet. Indien u vragen heeft over de montage, keuring, certificering, revisie of storingen, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Onze technische dienst staat graag voor u klaar.

Wilt u meer weten over luchttakels of andere hijsgereedschappen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Vul vandaag nog het contactformulier in.