Ook voor loopkatten gaat u naar Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V

 

Wanneer u op zoek bent naar loopkatten van hoge kwaliteit, bent u bij Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. aan het juiste adres. Onze SWF elektrische loopkatten zijn zowel los als in combinatie met een elektrische kettingtakel verkrijgbaar. Daarnaast kunt u bij ons kiezen of u een normaal gebouwde uitvoering wilt of een kort gebouwde uitvoering.

Product details

 

De kort gebouwde uitvoering is speciaal ontworpen om de inbouwhoogte te minimaliseren. Doordat het rijden traploos is uitgevoerd, is de loopkat regelbaar van twee tot twintig meter per minuut. Wanneer u kiest voor een elektrische loopkat in combinatie met de elektrische takel, wordt deze compleet geassembleerd. Ook wordt de loopkat voorzien van een bediening voor hoog, laag, links en rechts.

 

Hitachi

 

De elektrische loopkatten van Hitachi zijn, net als de elektrische kettingtakels, al ruim vijftig jaar een begrip in ons land. Ook deze loopkatten zijn zowel los als in combinatie met een elektrische kettingtakel verkrijgbaar. Het product is leverbaar met een capaciteit van 500 kilogram tot 5000 kilogram. Doordat de loopkatten een traploos in te stellen snelheid hebben tot 21 meter per minuut, zijn ze snel en nauwkeurig te verplaatsen.

Wilt u meer weten over onze loopkatten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij staan u graag te woord.