Als u kraansystemen nodig heeft, moet u zeker eens een bezoek brengen aan Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. Wij zijn erkend importeur en leverancier van verschillende kraansystemen. In ons assortiment vindt u onder andere wand- en kolomzwenkkranen, portaalkranen, hangkranen, bovenloopkranen en profielkraansystemen. Dus welke kraansystemen u ook wenst, bij Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. slaagt u altijd.

Hangkranen van hoge kwaliteit

 

Onder de kraansystemen vindt u onder andere onze hangkranen. Deze kranen, die aan de onderkant of tussen de kraanbaan hangen, kenmerken zich door een zeer lage rolweerstand en zijn daarmee eenvoudig te bedienen. De hangkranen zijn leverbaar met dubbelliggers of enkelliggers.

Breed assortiment

 

Mocht u op zoek zijn naar kraansystemen die u niet in het overzicht terugvindt, dan kunt u ook bij Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. terecht. Naast onze brede assortiment hechten wij veel waarde aan een optimale dienstverlening. Dus welke voor vraag of opmerking u ook heeft, Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. staat altijd voor u klaar. Ook voor op maat gemaakte producten.

Wilt u meer informatie over kraansystemen of andere producten? Vul dan nu het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.