Bent u op zoek naar een kolomkraan? Dan kunt u stoppen met uw zoektocht, want Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V heeft alle opties in het assortiment. Het grote voordeel van de kolomkraan is dat de kraan een grote verscheidenheid aan toepassingen kent. Hierdoor is de kolomkraan in staat om een groot aantal behoeftes te vervullen.

De toepassingen

 

Doorgaans wordt de kolomkraan gebruikt voor hijswerkzaamheden in kleine ruimtes, of wanneer er machines in de buurt zijn. Naast kolomkranen vindt u bij Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V ook andere mogelijkheden voor hijswerkzaamheden van lasten tot maar liefst tien ton. Wij hebben eveneens bovenloopkranen, hangkranen, portaalkranen en profielkraansystemen in ons assortiment.

Meer weten over de kolomkraan?

 

Wilt u meer informatie over de kolomkraan of over andere kranen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. Via het contactformulier kunt u eenvoudig uw gegevens voor ons achterlaten. Indien u liever meteen met één van onze medewerkers wilt spreken, kan dat natuurlijk ook: bel ons op 0294-415155.