Bent u op zoek naar hijsmiddelen van de hoogste kwaliteit? Ga dan naar Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V, waar u altijd voorzien wordt van deskundig advies. Onze kracht ligt zowel in de breedte en diepte van ons assortiment, als in het realiseren van op maat gemaakte oplossingen.

Van alle markten thuis

Naast de aanschaf van hijsmiddelen en kraansystemen, kunt u ook bij ons terecht voor de complete engineering, productie, levering, montage, het onderhoud en het keuren van de kraansystemen en hijsmiddelen. Ook verzorgen we graag de modificatie, verplaatsing en uitbreiding voor u. De unieke combinatie van techniek, ervaring en service maakt Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. een zeer gewaardeerde partner.

Kettinglengen en -sprongen

Op het gebied van hijsmiddelen hebben wij onder andere kettinglengen en -sprongen in ons assortiment. De kettinglengen en -sprongen worden gebruikt om producten gemakkelijk te kunnen hijsen en verplaatsen. De lengen en sprongen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en lengtes.

Wilt u meer weten over onze diverse hijsmiddelen? Vul dan het contactformulier in, zodat één van onze medewerkers contact met u op kan nemen. Ook voor vragen over andere onderwerpen dan hijsmiddelen kunt u altijd bij ons terecht.