Heeft u een hijsketting nodig? Ga dan langs bij Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. Hier vindt u diverse soorten kettingwerken, zoals schalmen, haken en ogen en klauwen die aan een ketting bevestigd kunnen worden.

De specificaties

 

Hijskettingenzijn kortschalmige kettingen, die alleen voor hijs-, sjor- of trekdoeleinden worden gebruikt. Bij het gebruik ervan worden er hoge eisen aan de hijskettingen gesteld. De kettingen worden gebruikt in tweevarianten, namelijk grade 80 en grade 100. In de meeste gevallen volstaat een hijsketting van grade 80.

Op maat gemaakt

 

De producten die u onder de haak treft, zijn verkrijgbaar als standaardproduct en als klantspecifieke (op maat gesneden) toepassing. Wanneer u een klantspecifiek product wenst, wordt deze naar uw specificaties geproduceerd. Doorgaans gaat het hierbij om hijsjukken en traversen.

Wilt u meer weten over onze hijskettingen of andere producten? Vul dan het contactformulier in, zodat we contact met u op kunnen nemen. Direct bellen met één van onze medewerkers kan natuurlijk ook: 0294-415155.