Als u op zoek bent naar betrouwbare hijsbanden en rondstroppen, dan bent u bij Ad.A. KLEIN Transporttechniek B.V. aan het juiste adres. De hijsbanden en rondstroppen van het merk LIFTIKUS zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en capaciteiten.

Productspecificaties

 

Alle hijsbanden en rondstroppen worden van uiterst slijtvaste materialen gemaakt en zijn voorzien van een label, dat geheel voldoet aan de Nederlandse en Europese normen. Daarnaast bevatten ze een zevenvoudige zekerheid en zijn ze voorzien van een kleurcodering en tonnagestrepen, waarbij elke streep staat voor één ton. Verder zijn de hijsbanden en rondstroppen sterk, soepel, licht en schokabsorberend. Standaard wordt bij levering van hijsbanden en rondstroppen een certificaat geleverd.

Meer informatie?

 

Wilt u direct hijsbanden en rondstroppen bestellen? Of wenst u wellicht eerst meer informatie? Schroom niet om contact op te nemen met onze ervaren medewerkers. Zij staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0294-415155 en via ons online contactformulier.