LIFTIKUS Hand- en Rateltakels

De Liftikus handtakels bezitten een compacte bouwvorm. De hijshoogte wordt door de gunstige inbouwmaten maximaal benut. De stalen behuizing en het stalen chassis bieden een optimale bescherming van de vitale delen.

De tandwielen zijn gehard. De bediening verloopt zeer soepel door de gelagerde constructie en de levensduursmering zorgt voor een hoog rendement. Het handkettingwiel is beschermd door een plaatstalen kap en garandeert de soepele doorgang van de handketting over het kettingwiel. Het lage eigen gewicht maakt deze handtakels zeer geschikt voor vele industriële toepassingen.

Zowel de ophanghaak als de lasthaak is voorzien van een veiligheidspal. Beide haken zijn veredeld en waarborgen een grote slijtvastheid. Het speciale ontwerp van de haken biedt een grote zekerheid bij het inhaken van de last.

De kettingen zijn hoogvast verzinkt en garanderen een grote slijstvastheid en een lange levensduur. Levering altijd met fabriekscertificaat.

De Liftikus rateltakels verlichten vele werkzaamheden. Geschikt voor het hijsen, trekken of het slepen van lasten en het spannen van hekwerk of kabels. Snel werken door de beveiligde vrijloopstand. In iedere gewenste stand te gebruiken. Er is slechts 18kg trekkracht nodig om 750 kg te verplaatsen, terwijl de takel zelf maar 6.9kg weegt. De tandwielen zijn gehard, de gesloten stalen behuizing alsmede het stalen chassis, bieden een optimale bescherming van de vitale delen. Door de compacte constructie zijn kleine inbouwmaten ontstaan.

Zowel de ophanghaak als de lasthaak is voorzien van een veiligheidspal. Beide haken zijn veredeld en waarborgen een grote slijtvastheid. Het speciale ontwerp van de haken beïnvloedt het veilig werken met deze takels.

De kettingen zijn hoogvast verzinkt en garanderen een grote slijstvastheid en een lange levensduur. Levering altijd met fabriekscertificaat.

 

 

LIFTIKUS Handtakel 1000kg

LIFTIKUS Handtakel 1500kg

LIFTIKUS Handtakel 2000kg

LIFTIKUS Handtakel 3000kg

LIFTIKUS handtakel 5000kg

LIFTIKUS Handtakel 500kg

LIFTIKUS Handtakel Silverline 2000kg 3m

LIFTIKUS Handtakel Silverline 250kg

LIFTIKUS Handtakel Silverline 3000kg 3m

LIFTIKUS Handtakel Silverline 5000kg 3m

LIFTIKUS Handtakel Silverline 500kg

LIFTIKUS Rateltakel 1500kg

LIFTIKUS Rateltakel 3000kg

LIFTIKUS Rateltakel 6000kg

LIFTIKUS Rateltakel 750kg

LIFTIKUS Rateltakel Silverline 1000kg

LIFTIKUS Rateltakel Silverline 1500kg 1,5m

LIFTIKUS Rateltakel Silverline 2000kg

LIFTIKUS Rateltakel Silverline 250kg

LIFTIKUS Rateltakel Silverline 3000kg 1,5m

LIFTIKUS Rateltakel Silverline 500kg 1,5m

LIFTIKUS Rateltakel Silverline 6000kg 1,5m