Botenlift

Door de jaren heen heeft Ad. A. Klein Transporttechniek B.V. veel expertise opgebouwd in het vervaardigen en onderhouden van botenliften voor diverse jachthavens in Nederland.

Ad. A. Klein Tansporttechniek BV heeft complete botenliften ontworpen, gebouwd en geplaatst bij vele jachthavens in heel Nederland zodat deze direct gebruikt kunnen worden. Deze botenkranen zijn beschikbaar met een capaciteit van 20 tot 80 ton.

Botenliften van Ad. A. Klein

Als importeur van elektrische takels, kettingtakels, staaldraadtakels of de benodigde lieren leveren wij ook alleen de takels aan botenliftbouwers voor specifieke maatwerk botenkranen. Op deze wijze kan ook de capaciteit van bestaande botenliften worden verhoogd wat noodzakelijk is omdat vele (plezier)vaarttuig jachten of zeilschepen de laatste jaren groter en dus zwaarder worden.

Onze toonaangevende merken zoals Hitachi met een hijscapaciteit tot 40 ton en met SWF Krantechnik zelfs tot 80 ton verzekeren u van een botenlift die jarenlang zijn taak uitvoert in de meest diverse weersomstandigheden zoals regen, zeewind en zout water.

Al onze botenliften zijn uitgevoerd met kabelbesturing of door middel een radiografisch besturingssysteem en een mechanische overlastbeveiliging wat het ongewild kiepen van de boot als deze in de botenlift hangt, vermeden wordt.

Alle producten van Ad. A. Klein

Naast dat we gespecialiseerd zijn in botenliften, zijn we experts in allerlei andere hijswerktuigen, zoals werkplaatskranen, kettingtakels en bijhorende service. Ad. A. Klein voorziet u van onder andere:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u op zoek naar een botenlift of wilt u graag advies? Benader een van de specialisten van Ad. A. Klein Transporttechniek door ons op te bellen of een offerte aan te vragen. We helpen u graag verder en vertellen alles over de mogelijkheden.

0294 415 155Offerte aanvragen